Aluhal huren Amsterdam? Wij zijn specialist in aluhal verhuur in Amsterdam

  • Vakkundige en representatieve medewerkers
  • Een betrouwbare planning
  • Hoogwaardige, verzorgde en regelmatig gekeurde materialen
  • Het juiste concept
  • Een complete inrichting
Wij weten als geen ander hoeveel er komt kijken bij het organiseren van een evenement. Of het nu een bruiloft, beurs, relatie-event, open dag, dorpsfeest, reünie of ander evenement is. We vinden daarom dat u geen omkijken moet hebben naar het onderdeel tentverhuur. Dus, wilt u een aluhal huren in Amsterdam? Dan maken wij u het met aluhal verhuur Amsterdam heel gemakkelijk.

aluhal-huren-aluhal-verhuur-amsterdam

Verschillende afmetingen aluhal huren in Amsterdam
 

Bij ons kunt u een aluhal huren in de regio Amsterdam in verschillende afmetingen. Onze kleinste aluhal is 6 meter en de grootste aluhal 20 meter. Hoe groot of hoe klein uw evenement ook is: een aluhal huren kan altijd. Aluhal is een afkorting van aluminium tenthal. Een belangrijk kenmerk van de aluhal is dat hij een vrije overspanning heeft. Dit betekent dat er geen palen (middenmasten) in de tent staan. Een aluhal is opgebouwd uit een aluminium constructie.

Aluhal verhuur Amsterdam: de juiste inrichting voor elk feest
 

Organiseert u voor uzelf of uw opdrachtgever een evenement? Wilt u uw gasten op een stijlvolle manier ontvangen? Samen met Van Genderen Tentverhuur maakt u van elke locatie een feestlocatie. Van een kleine tent voor enkele gasten tot een complete aluhal voor duizenden bezoekers. Snel opgebouwd en – als u wilt - compleet ingericht. Dat is aluhal verhuur Amsterdam van Van Genderen.
Samen met u een geslaagd evenement neerzetten, daar maken wij ons bij Van Genderen sterk voor. Van het huren van een aluhal in Amsterdam en het bedenken van het juiste thema tot een betrouwbare planning en een totaaloplossing: dat zijn wij. Meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, bel 06-12316098 of laat uw gegevens achter via ons contactformulier.
 

Aluhal huren Amsterdam

aluhal-huren-aluhal-verhuur-amsterdam
Offerte aanvraagformulier
*
*
*
*