Bedrijfsopening organiseren? Wij bieden de totaaloplossing voor uw bedrijfsfeest

  • Een totaaloplossing voor elk bedrijfsfeest
  • Van het juiste concept, de complete inrichting en een betrouwbare planning tot hoogwaardige en verzorgde materialen en medewerkers
  • Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel
  • Het enige dat we niet regelen zijn de gasten
  • Samen maken we er een grandioos bedrijfsfeest van
bedrijfsopening-organiseren-totaaloplossing-bedrijfsfeest

Bij de start van een nieuw bedrijf, na een verbouwing, uitbreiding of het betrekken van een nieuw pand, wordt het tijd voor een feestelijke bedrijfsopening. Een officiële opening die nog lang in het geheugen zal blijven van uw familie, vrienden, kennissen en (potentiële) klanten. Maar hoe wilt u dit precies vormgeven? En heeft u eigenlijk wel tijd voor de organisatie? Kortom, kunt u wel wat hulp gebruiken bij het organiseren van deze bedrijfsopening? Dan bieden wij van Van Genderen Tentverhuur een totaaloplossing voor uw bedrijfsfeest aan.

Een totaaloplossing voor elk bedrijfsfeest
 

Of u nou een bedrijfsopening gaat organiseren, een open dag in de planning heeft of een jubileum te vieren heeft: wij hebben een totaaloplossing voor elk bedrijfsfeest. U wilt uw gasten ontvangen in een passende ambiance. Heeft u al wel een locatie, maar nog geen accommodatie? Geen probleem, onze tenten zijn op bijna elk terrein geschikt. Maar een tent alleen is nog niet genoeg. Daarom ondersteunen wij u bij de complete organisatie. Alle denkbare faciliteiten kunnen we voor u regelen.
Met een totaaloplossing voor elk bedrijfsfeest bedoelen we ook echt een totaaloplossing. Van de tent en het bijbehorende meubilair tot stroomvoorziening, servies, catering en mobiele toiletten.

Wij denken graag in een vroeg stadium met u mee
 

Bij het organiseren van een bedrijfsopening komt een heleboel kijken. Daarom denken wij graag in een vroeg stadium met u mee. Met onze ideeën, tenten en faciliteiten beschikt u over nieuwe, creatieve en inspirerende mogelijkheden. Samen met u zorgen we voor een goede binnenkomer én een geslaagd bedrijfsfeest. Een feest waar nog lang over nagepraat wordt.
Meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, bel 06-12316098 of laat uw gegevens achter via ons contactformulier. Wij zijn u graag van dienst.
 

Bedrijfsopening organiseren, totaaloplossing bedrijfsfeest?

Bedrijfsopening organiseren, totaaloplossing bedrijfsfeest
Offerte aanvraagformulier
*
*
*
*