Pagodetent huren in Rotterdam? Kies voor onze pagodetent verhuur Rotterdam!

  • Optioneel uit te voeren met cassettevloer & zwaarlastvloer
  • Optioneel uit te voeren met harde wanden & tentdeuren
  • Te plaatsen op elke ondergrond
  • Ook voor (semi) permanent gebruik toepasbaar


Bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbare partij om een pagodetent te huren in Rotterdam? Dan bent u bij Van Genderen Tentverhuur aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in pagodetent verhuur in Rotterdam. Onze pagodetenten geven elk feest, elk evenement en/of elk festival een chique, prachtige uitstraling.

Pagodetent huren Rotterdam in verschillende maten
 

Hoe groot of hoe klein uw feest of evenement ook is: bij ons kunt u de pagodetent in verschillende maten huren in Rotterdam. Indien gewenst zijn onze pagodetenten ook aansluitbaar op de aluhallen en zijn ze uitvoerbaar met diverse opties zoals een vloer, harde wanden, transparante zijwanden of een luxe inrichting.
Wanneer u kiest voor pagodetent verhuur Rotterdam bij Van Genderen Tentverhuur zorgen wij ervoor dat de pagodetent op een vakkundige manier geplaatst wordt. Al onze pagodetenten zijn voorzien van alle keuringsrapporten en brandcertificaten. Veiligheid staat voorop!

Pagodetent verhuur Rotterdam: maak van elke locatie een feestlocatie
 

Wij van Van Genderen Tentverhuur streven ernaar om van elke locatie een feestlocatie te creëren. In een kleine tent voor enkele gasten of in een complete hal voor duizenden bezoekers. Snel opgebouwd en – als u wilt - compleet ingericht. Wij zijn gespecialiseerd in pagodetent verhuur Rotterdam. Dus wilt u een pagodetent huren voor uw evenement in de regio Rotterdam? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, bel 06-12316098 of laat uw gegevens achter via ons contactformulier. Wij zijn u graag van dienst.
Ook een totaaloplossing behoort tot onze mogelijkheden. Het enige dat we niet leveren zijn de gasten.
 

Pagodetent huren / verhuur Utrecht

pagodetent-huren-verhuur-utrecht

Contact

Offerte aanvraagformulier
*
*
*
*