Wilt u een pagodetent huren in Utrecht, Den Haag of Rotterdam?

Van Genderen Tentverhuur verhuurt spantenten, aluhallen en pagodetenten!

Zoekt u een tent met een chique uitstraling voor uw feest of festival? Bij van Genderen Tentverhuur kunt u een pagodetent huren voor uw evenement in Rotterdam, Den Haag of Utrecht. De pagodetent is bij ons in verschillende maten en met verschillende opties verkrijgbaar. Bijvoorbeeld met cassette vloeren, houten vlonder vloeren, harde wanden en transparante wanden. De pagodetent is onderling te koppelen en tevens aansluitbaar op onze aluhallen. Direct een pagodetent huren? Bel dan nu met 0347-371114!

Een pagodetent met de volgende kenmerken huren in Den Haag, Rotterdam en Utrecht

Wanneer u een pagodetent huurt voor uw feest of festival in Den Haag, Rotterdam of Utrecht kunt u genieten van een aantal handige kernmerken. Om mee te beginnen is de pagodetent met behulp van de revolutionaire klappoot zeer snel te plaatsen zonder het gebruik van een trap. Daarnaast beschikt de tent over een stormbestendig frame en stevige dakzeilen en bestaat de optie tot levering met zwaarlastvloer. Hierdoor is de pagodetent niet alleen gemakkelijk in gebruik maar ook bestendig tegen elke weerstype. Ook toepasbaar voor (semi) permanent gebruik.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Onze pagodetent is te huur in de afmetingen 4x4 meter, 5x5 meter en 6x6 meter en kan desgewenst op zeer korte termijn worden opgeleverd. Natuurlijk denken we altijd met u mee en verzorgen we graag oplossingen op maat. We zijn immers pas tevreden als u dat ook bent en zijn daarom dag en nacht voor u bereikbaar voor het oplossen van eventuele problemen. Een geheel vrijblijvende offerte aanvragen doet u gemakkelijk online. Voor vragen over onze tenten of service kunt u bellen met 0347-371114 of een bericht sturen naar info@vangenderententverhuur.nl!


 
Offerte aanvraagformulier
*
*
*
*