Partytent – tent huren in de regio Utrecht

  • Wij hebben uitsluitend vakkundige en representatieve medewerkers in dienst
  • Al onze tenten zijn voorzien van keuringsrapporten en brandcertificaten
  • Wij kunnen de tent, indien gewenst, compleet voor u inrichten
  • Vanaf een kleine tent voor enkele gasten tot een complete hal voor duizenden bezoekers
  • Verschillende soorten en afmetingen
Bij Van Genderen Tentverhuur weten we als geen ander hoeveel er komt kijken bij het organiseren van een evenement. Of het nu om een bruiloft, beurs, relatie-event, open dag, dorpsfeest, reünie of ander evenement gaat. We vinden daarom dat u geen omkijken moet hebben naar het onderdeel tentverhuur. In dat opzicht maken wij u het heel gemakkelijk, want bij ons kunt u een partytent of een tent huren in de regio Utrecht.

Meer dan alleen een tent of partytent huren in Utrecht
 

Wilt u uw evenement of feest tot een gegarandeerd succes maken? Ondanks de onstuimige Nederlandse weersomstandigheden? Dan raden wij u aan om een tent of partytent te huren in de regio Utrecht. Weer of geen weer, uw evenement wordt een grandioos succes, want wij nemen u alle zorgen op het gebied van tentverhuur graag uit handen. Wilt u graag nog meer uit handen geven? Geen probleem, wij bieden ook een totaaloplossing aan. Het enige dat we niet leveren zijn de gasten. Samen gaan we er een evenement van maken waar nog lang over nagepraat wordt.

partytent-huren-tent-huren-utrecht

Voor elk evenement de juiste tent
 

Of u nou een evenement voor een kleine groep of een evenement voor duizenden bezoekers organiseert: voor elk evenement kunt u bij ons de juiste tent of partytent huren in de regio Utrecht. Wij hebben verschillende soorten en maten tenten in ons assortiment zoals:
  • Aluhallen vanaf 6 tot en met 20 meter
  • Pagodetenten vanaf 4x4 tot en met 6x6 meter
  • Spantenten van 10 meter en van 20 meter
Meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, bel 06-12316098 of laat uw gegevens achter via ons contactformulier. Wij zijn u graag van dienst.
 
partytent-huren-tent-huren-utrecht
Offerte aanvraagformulier
*
*
*
*