Tenten verhuur Nieuwegein – IJsselstein

  • Verschillende soorten en afmetingen tenten
  • Al onze tenten beschikken over de juiste keuringsrapporten en brandcertificaten
  • Van kleine groepen tot evenementen met duizenden bezoekers
  • Vakkundige en representatieve medewerkers
  • Ook een totaaloplossing behoort tot onze mogelijkheden
tenten-verhuur-nieuwegein-ijsselstein

Een tuinfeest of feest in de openlucht is een leuk initiatief. Maar jammer genoeg weten we in Nederland nooit wat het weer doet. Om te voorkomen dat uw evenement, bedrijfsfeest, open dag, bruiloft of verjaardag niet in het water valt, is het aan te raden om een tent te huren. Voor tenten verhuur in de regio Nieuwegein en voor tenten verhuur in de regio IJsselstein bent u bij Van Genderen Tentverhuur aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van verschillende soorten en afmetingen tenten.

Verschillende soorten tenten verhuur Nieuwegein en IJsselstein
 

Doordat wij verschillende soorten tenten in ons assortiment hebben, kunnen we van elke locatie een unieke feestlocatie maken. Wanneer u van plan bent om ons voor uw tenten verhuur in IJsselstein of Nieuwegein in te schakelen, heeft u de keuze uit verschillende soorten en afmetingen tenten:
 
  • Aluhallen vanaf 6 tot en met 20 meter
  • Pagodetenten vanaf 4x4 tot en met 6x6 meter
  • Spantenten van 10 meter en van 20 meter

Vanaf een kleine tent voor enkele gasten en een pagodetent voor een luxe uitstraling tot een complete aluhal voor duizenden bezoekers. Wij draaien er onze hand niet voor om.

Samen maken we er een geslaagd evenement van
 

Samen met u een geslaagd evenement neerzetten, daar maken wij ons bij Van Genderen Tentverhuur sterk voor. Van tenten verhuur in Nieuwegein of tenten verhuur in IJsselstein tot een betrouwbare planning en een totaaloplossing: dat zijn wij. Meer weten over onze mogelijkheden? Of direct een offerte aanvragen voor één van onze tenten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, bel 06-12316098 of laat uw gegevens achter via ons contactformulier. Wij zijn u graag van dienst.
 

Tenten verhuur Nieuwegein / IJselstein

tenten-verhuur-nieuwegein-ijsselstein
Offerte aanvraagformulier
*
*
*
*