Wilt u een tent huren in Utrecht?

(Contact knop)

Van Genderen Tentverhuur levert tenten voor elk evenement!

Bent u op zoek naar een specialist in tentenverhuur in Utrecht en omgeving? Dan ben u bij van Genderen Tentverhuur aan het juiste adres. Wij hebben een breed scala aan tenten in de verhuur voor uw festiviteit, evenement of andere gelegenheid in Utrecht. Hierbij kunt u denken aan aluhallen, pagodetenten, spantenten en starshade. Deze tenten kunnen wij op korte termijn leveren en in zijn geheel voor u plaatsen. Direct een tent huren in Utrecht? Neem dan contact op via 0347-371114!

Compleet tentenverhuur in Utrecht

Naast het verhuren van tenten kunt u bij van Genderen Tentverhuur ook terecht voor de complete inrichting van deze tent. Wij kunnen uw evenement volledig aankleden met meubilair, stylen met divers decoratiemateriaal, verwarmen of juist koelen of voorzien van catering. Voor een goede indruk van de mogelijkheden kunt u een kijkje bij onze foto’s nemen. De mogelijkheden op het gebied van tenten en verhuur van toebehoren zijn vrijwel eindeloos. Onze tenten stonden eerder op Pinkpop, het Bevrijdingsfestival in Utrecht, de Nationale Sleepbootdagen en nog veel meer.

Maatwerk offerte voor uw evenement

Of het nu gaat om het huren van een tent of om de totale aankleding van uw gehele evenement. Van Genderen Tentverhuur denkt graag met u mee in een persoonlijk gesprek. Bij ons is veel mogelijk, ook op korte termijn. En bovendien staan we dag en nacht voor u klaar als u ons nodig hebt. We zijn namelijk pas tevreden als u dat ook bent. Voor een vrijblijvende offerte aan de hand van uw specifieke wensen kunt u bellen met 0347-371114 of mailen naar info@vangenderententverhuur.nl!

(Contact knop)