Tentverhuur en toebehoren - vloeren, podiumopbouw, verwarming

Tentverhuur met toebehoren

Een tent huren is slechts de basis om te voorzien in de ruimte voor uw evenement of feest. Van Genderen Tentenverhuur en toebehoren biedt u verschillende aanvullende mogelijkheden waarmee u een luxe, behaaglijke ruimte creëert die helemaal is afgestemd op uw behoeften en die van uw gasten.

Tentverhuur met verschillende toebehoren en opties

Wij bieden u verschillende toebehoren ter aanvulling op de door u gehuurde tent. Hierbij kunt u denken aan:
  • vloeren;
  • podiumbouw;
  • harde wanden, deuren en ramen;
  • luxe inrichting;
  • en verwarming.

Vloeren

Van Genderen Tentenverhuur plaatst diverse soorten vloeren die speciaal worden afgestemd op het soort evenement, de ondergrond en de weersomstandigheden. Zo kunt u bij ons terecht voor cassettevloeren, zwaartlastvloeren en vlondervloeren, maar ook vloerbedekking en lopers behoren tot de mogelijkheden.

Podiumbouw

Zal er op uw evenement een spreker, een band, toneelgezelschap of een zanger(es) aanwezig zijn? Dan wilt u natuurlijk dat het publiek hier goed zicht op heeft. Wij bouwen volledig naar uw wensen een podium, volgens de afmeting die u nodig heeft. Met of zonder overkapping en zelfs inclusief verlichting, geluid set en rookmachine als u dit wenst.

Harde zijwanden, deuren en ramen

Heeft u een tent nodig die net wat beter tegen een stootje kan? Of wenst u een wat luxere, meer zakelijke uitstraling? Dan kunnen we een tent voor u leveren die voorzien is van harde zijwanden en aluminium deuren en ramen. De zogenaamde Aluhallen.

Luxe inrichting en verwarming

Organiseert u een luxe of zakelijk evenement of is er net wat meer behoefte aan sfeer? Dan kunnen we u voorzien van een luxe inrichting en sfeervolle aankleding, indien gewenst in een specifiek thema. Daarnaast kunnen we er door middel van verwarmers ook voor zorgen dat de temperatuur behaaglijk is voor uw gasten.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en toebehoren die we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.
Offerte aanvraagformulier
*
*
*
*