Van Genderen Tentverhuur

ZULLEN WE SAMEN EEN GESLAAGD EVENEMENT NEERZETTEN?

Samen met u een geslaagd evenement neerzetten, daar maken wij ons bij Van Genderen sterk voor. Als het zeildoek van onze tenten kon spreken, zouden we boeiende verhalen horen. Verhalen over mooie ontmoetingen, vrolijke feesten, succesvolle meetings, hartroerende bijeenkomsten en smaakvolle party’s. Met dat idee plaatsen wij elke dag onze tenten, en maken we ruimte voor nieuwe verhalen.

We weten als geen ander hoeveel er komt kijken bij het organiseren van een evenement. Of het nu een bruiloft, beurs, relatie-event, open dag, dorpsfeest, reünie of ander evenement is. We vinden daarom dat u geen omkijken moet hebben naar het onderdeel tentverhuur. In dat opzicht maken wij u het heel gemakkelijk.

Daarom van Genderen

U kunt bij ons rekenen op:

  • Het juiste concept. U wilt uw gasten in de juiste tent ontvangen. Met voldoende ruimte en een goede sfeer. Wij bieden altijd het juiste concept. Of u nu kiest voor een terrein met meerdere pagodetenten, een grote aluhal of een spantent met de gewenste afmetingen.
  • Complete inrichting. Een goede tent is nog geen sfeervolle binnenkomer. Wij kunnen uw tent, als u dat wilt, compleet inrichten. Van vloerbedekking tot tafellaken en van sfeerverlichting tot geluidsinstallatie.
  • Betrouwbare planning. Als organisator bewaakt u de planning zorgvuldig. In dat opzicht hebt u een zorg minder als u met ons samenwerkt. We staan bekend om onze betrouwbare planningen. Op het afgesproken moment staat de tent voor u klaar.
  • Hoogwaardige en verzorgde materialen. U zult zien dat al onze tenten en andere materialen er uitstekend verzorgd uitzien. We gaan zorgvuldig om met de materialen en dragen zorg voor het nodige onderhoud. Intensief gebruikte materialen vervangen we bovendien tijdig.
  • Vakkundige en representatieve medewerkers. Onze tentenbouwers zijn vakkundige en betrokken mensen. Zij bouwen snel en professioneel een tent op. En ook niet onbelangrijk: zij gedragen zich klantvriendelijk.

Neem meteen contact op en bespreek uw project!

Neem contact met ons op