Over u

PARTNER VAN CATERAARS EN EVENEMENTENORGANISATOREN

Steeds meer bedrijven in heel Nederland betrekken Van Genderen bij hun evenementen. En steeds meer opdrachtgevers hoeven er bij hun volgende evenement niet lang over na te denken wie de tenten levert. We laten u ook graag ervaren dat de samenwerking met ons voor u een succesfactor is.

Natuurlijk leveren we nog steeds aan particulieren. Daar zijn we ooit groot mee geworden. Onze focus ligt nu echter op:

  • Cateraars. Als cateraar is het bereiden en serveren van foodproducten uw core business. Maar uw klant verwacht meer. Want hoe belangrijk de kwaliteit van food&beverage ook is voor de beleving van de gast, voor een geslaagd feest is meer nodig. Juist daarom zijn wij graag uw partner. We creëren op iedere locatie een uitstekende binnenkomer: een tent met de juiste capaciteit. En als u dat wilt, richten we deze compleet voor u in.
  • Evenementenorganisatoren. Of u nu een open dag of een beurs organiseert, u wilt enthousiaste gasten zien. De bouw en inrichting van tenten is daarom belangrijk. De juiste tent, met de juiste sfeer, exact volgens uw planning geplaatst. Onze nette manier van werken en goede materialen zullen u aanspreken. Het zou niet zo moeten zijn, maar qua betrouwbaarheid – afspraak is afspraak – zullen we er voor u uitspringen. 

Benieuwd wat we voor u kunnen doen? Toe aan een kennismaking? Neem meteen contact op en maak een afspraak!

Neem contact met ons op