Tenten

Tenten vormen de ideale oplossing voor het organiseren van uiteenlopende evenementen, variërend van kleine bijeenkomsten tot allerlei grootschalige festiviteiten. Bij Van Genderen Tentverhuur bieden wij een breed assortiment aan tenten om aan al uw behoeften te voldoen. Of u nu op zoek bent naar een alu frame tent, een pagodetent of een spantent, wij staan klaar om uw evenement te voorzien van de perfecte tent. Onze tenten zijn van uitstekende kwaliteit en voorzien van de nodige keuringsrapporten en brandcertificaten. Hierdoor voldoen ze aan de hoge veiligheidseisen. 

Verscheidenheid aan tenten

Bij Van Genderen Tentverhuur begrijpen we dat elk evenement uniek is, en daarom bieden we diverse tenten aan. Of het nu gaat om een elegante alu frame tent voor een bruiloft, een sfeervolle pagodetent voor een tuinfeest, wij hebben de juiste tent voor elke gelegenheid. Ons aanbod omvat niet alleen diverse modellen, maar ook verschillende afmetingen om aan uw specifieke eisen te voldoen. Van kleine tenten van 10 meter tot grotere exemplaren van 15 of 20 meter, dankzij onze flexibiliteit kunnen wij altijd aan uw wensen voldoen.

Alu frame tenten

Alu frame tenten bestaan uit een stevige aluminium constructie en kenmerken zich door een vrije overspanning, waarbij geen palen of middenmasten aanwezig zijn. Aan de binnenkant van de tenten worden veelal tentvloeren gelegd voor een droge en vlakke ondergrond tijdens evenementen. De tenten kunnen gekoppeld worden aan gebouwen, punttenten, pagodetenten en andere aluhallen. Van Genderen Tentverhuur heeft verschillende formaten in het aanbod. Zo kunt u kiezen uit alu frame tenten van 6, 8, 10 of 15 meter om te huren.

Bekijk het aanbod alu frame tenten

Pagodetenten

Pagodetenten bevatten 4 of meer steunpalen die samenkomen in een hoog, puntig dak. De tenten hebben een stijlvol en elegant uiterlijk, waardoor ze zeer populair zijn om te huren voor bruiloften, festivals en bedrijfsfeesten. Bovendien kunnen ze aan elkaar worden gekoppeld om een grotere ruimte te creëren. Onze pagodetenten zijn te huur in de afmetingen 3x3 meter, 4x4 meter, 5x5 meter en 6x6 meter. Hierbij kunt u kiezen uit witte of zwarte modellen. Een pagodetent is de perfecte keuze om uw locatie te transformeren tot een schitterende feestplek. Wij realiseren tevens de complete inrichting van de tent. Van de vloerbedekking tot de tafellakens en van de verlichting tot de geluidsinstallatie. Hier beleeft u samen met uw gasten een onvergetelijke dag.

Ontdek het assortiment pagodetenten

Professionele installatie door vakmannen

Van Genderen Tentverhuur streeft naar perfectie tot in detail. Bovenop onze kwalitatieve tentenverhuur voeren wij ook de installatie van de tenten uit. Onze ervaren en toegewijde medewerkers zorgen voor een professionele en vlekkeloze opbouw van de tent. Of u nu de voorkeur geeft aan begeleiding tijdens uw eigen installatie of het volledig uitbesteden van de opbouw aan ons team, wij staan voor u klaar om ervoor te zorgen dat uw evenement soepel verloopt. En ook de afbouw van de tent wordt door ons verzorgd.

Compleet verzorgde evenementen

Naast het leveren van hoogwaardige tenten biedt Van Genderen Tentverhuur ook een totaalorganisatie van evenementen aan. Wij begrijpen dat het organiseren van een evenement veel meer omvat dan alleen het plaatsen van een tent. Daarom nemen wij graag de volledige verantwoordelijkheid op ons, van A tot Z. Onze totaalorganisatie omvat niet alleen de installatie van de tent, maar ook de voorzieningen die uw evenement compleet maken. Van tentvloeren voor een droge en vlakke ondergrond tot sfeervolle verlichting die de perfecte ambiance creëert, wij hebben alles in huis om uw evenement tot een succes te maken. Catering mag daarbij niet ontbreken. Bij Van Genderen Tentverhuur werken we samen met een uitgebreid netwerk van cateraars om ervoor te zorgen dat uw gasten kunnen genieten van het lekkerste eten en drinken. Wij nemen de zorg voor de catering volledig uit handen, zodat u zich kunt concentreren op het genieten van uw evenement.

Tenten huren bij Van Genderen Tentverhuur

Tentverhuur was nog nooit zo eenvoudig en compleet. Bij Van Genderen Tentverhuur staan we garant voor een stipte planning, kwalitatieve materialen en een team van professionele medewerkers om uw evenement tot in de puntjes te verzorgen. Wij zijn gespecialiseerd in tentverhuur voor diverse soorten evenementen, waaronder bruiloften, beurzen, open dagen, relatie-evenementen, reünies, dorpsfeesten, festivals en nog veel meer. Met Van Genderen Tentverhuur kiest u niet alleen voor de juiste tent, maar voor een partner die uw evenement naar een hoger niveau tilt. Wij realiseren uw visie en maken van uw evenement een onvergetelijke ervaring.

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in het huren van een tent of meerdere tenten voor uw aankomende evenement? Neem dan direct contact met ons op via het contactformulier op de website. Onze medewerkers staan klaar om u van alle benodigde informatie te voorzien en uw vragen te beantwoorden. We zijn tevens telefonisch bereikbaar op het nummer 0612 31 60 98 of per mail via info@vangenderenverhuur.nl.
Bedrijfsnaam is verplicht.
Contactpersoon is verplicht.
Telefoon is verplicht.
Straat is verplicht.
Postcode is verplicht.
Huisnummer is verplicht.
Plaats is verplicht.
Huurperiode is verplicht.
Adresgegevens locatie is verplicht.
Uw bericht is verplicht.