Pagodetent huren – verhuur Utrecht

Pagodetent huren in Utrecht? Kies voor onze pagodetent verhuur Utrecht!

  • Optioneel uit te voeren met cassettevloer & zwaarlastvloer
  • Optioneel uit te voeren met harde wanden & tentdeuren
  • Te plaatsen op elke ondergrond
  • Ook voor (semi) permanent gebruik toepasbaar
Bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbare partij om een pagodetent te huren in Utrecht? Dan bent u bij Van Genderen Tentverhuur aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in pagodetent verhuur in Utrecht. Onze pagodetenten geven elk feest, elk evenement en/of elk festival een chique, prachtige uitstraling.

Pagodetent huren Utrecht in verschillende maten

Hoe groot of hoe klein uw feest of evenement ook is: bij ons kunt u de pagodetent in verschillende maten huren in Utrecht. Indien gewenst zijn onze pagodetenten ook aansluitbaar op de aluhallen en zijn ze uitvoerbaar met diverse opties zoals een vloer, harde wanden, transparante zijwanden of een luxe inrichting. Wanneer u kiest voor pagodetent verhuur Utrecht bij Van Genderen Tentverhuur zorgen wij ervoor dat de pagodetent op een vakkundige manier geplaatst wordt. Al onze pagodetenten zijn voorzien van alle keuringsrapporten en brandcertificaten. Veiligheid staat voorop!

Pagodetent verhuur Utrecht: maak van elke locatie een feestlocatie

Wij van Van Genderen Tentverhuur streven ernaar om van elke locatie een feestlocatie te creëren. In een kleine tent voor enkele gasten of in een complete hal voor duizenden bezoekers. Snel opgebouwd en – als u wilt - compleet ingericht. Wij zijn gespecialiseerd in pagodetent verhuur Utrecht. Dus wilt u een pagodetent huren voor uw evenement in de regio Utrecht? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, bel 06-12316098 of laat uw gegevens achter via ons contactformulier. Wij zijn u graag van dienst. Ook een totaaloplossing behoort tot onze mogelijkheden. Het enige dat we niet leveren zijn de gasten.
Bedrijfsnaam is verplicht.
Contactpersoon is verplicht.
Telefoon is verplicht.
Straat is verplicht.
Postcode is verplicht.
Huisnummer is verplicht.
Plaats is verplicht.
Huurperiode is verplicht.
Adresgegevens locatie is verplicht.
Uw bericht is verplicht.